Tapasztalt asszony


Írta: Tasnádi István


„A nő nem férfi, a férfi nem nő. Ennyi.”

Ebben a különös elképzelt világban egyáltalán nem biztos, hogy az apa férfi és az anya nő, hőseink esküvő helyett válási partit tartanak, a férfi szüli meg a gyereket és egy metodista lelkész feleségétől szaftos szexuális felvilágosítást kapunk. Előadásunkban választ keresünk arra a kérdésre is, hogy együtt lehet-e élni egy olyan férfival, aki beleiszik a teli tejesdobozba, illetve hogy megbocsátható-e, ha egy nő nem tekeri vissza a zsinórt a fűnyíróra? Ráadásul - bár ezek után némileg meglepő – az előadás végén pozitív hangvételű finálét biztosítunk.
A szöveg az 1937-es "Boldog vagy-e, asszony?" című leánynevelő kézikönyv hatása alatt készült.
(Tasnádi István)

A múltban csak kínos próbálkozások és tévedések során át tanulhatták meg a nők, hogy mit csinálhatnak a házaséletükkel. Ez a könyv megkísérli, hogy összefoglalja sok asszony tapasztalati eredményeit... a többiek javára. Beszélünk a férjes asszony testi és szekszuális, valamint kedélyi alkalmazkodásairól, nehézségeiről és lehetőségeiről. A tapasztalt asszony mindegyikre tud megoldást.
(Gladis H. Groves - Dr. Robert A Ross:Boldog vagy-e, asszony?)

Szereplők

Fullajtár Andrea, Szirtes Ági, Borbély Alexandra, Kiss Eszter, Ónodi Eszter, Pálmai Anna, Pelsőczy Réka, Rujder Vivien, Bezerédi Zoltán, Elek Ferenc, Fekete Ernő, Keresztes Tamás, Kovács Lehel, Rajkai Zoltán, Tasnádi Bence, Vajdai Vilmos


Alkotók

Súgó Boncza Anita
Ügyelő Héricz Anna
Asszisztens Tóth Judit
Rendező      Ascher Tamás
Katona logo szines
A képre kattintva galéria nyílik
 
Következő előadások

Következő előadások

Az előadás jelenleg nem látható műsorunkon.
Bemutató


Az előadás hossza

Kritikák

Sajtó

Videó