Jegyinformáció

A jegyvásárlás soron következő havi programunkra minden hónap 15-én kezdődik, amennyiben az munkaszüneti vagy ünnepnapra esik, úgy az azt követő első munkanapon. 

 

Weboldalunkon gyorsan és kényelmesen vásárolhatja meg jegyeit!

 

Kérjük, online vásárlás esetén az e-mailben kapott linkekre kattintva a letöltött PDF-fájlokat nyomtassa ki, vagy beléptetésnél tegye elérhetővé a fájlokat mobiltelefonján, tabletjén!

 

Amennyiben a beléptetés során sem nyomtatva, sem mobilon nem tudja elérhetővé tenni a jegyet, a tranzakció egyértelmű beazonosítása után jegyenként 200 forint kezelési költséget számolunk fel.

 

A megvásárolt jegy az előadás kezdéséig biztosítja a helyfoglalást. Az előadás kezdése után érkező nézőinket az előadás zavartalanságának biztosítása érdekében sajnos nem áll módunkben beengedni.

 

Javasoljuk, hogy a Katona József Színházba jegyeit a www.katonajozsefszinhaz.hu oldalon vásárolja meg, így elkerülhető a másodlagos értékesítők által esetlegesen forgalmazott másolt vagy hamis jegyek miatti kár (a hamis jegyekkel való visszaélésekről ide kattintva olvashat részletesen). A megegyező vonalkódos azonosítójú jegyek közül az a jegy érvényes, melyet a beléptető rendszerünk elfogadott. Minden további belépési kísérlet érvénytelen és sikertelen lesz.

 

Szakmai jegyek igénylése, kizárólag e-mailen: protokoll@katonaszinhaz.hu

 

Személyes jegyvásárlás

 

Közönségszolgálati Iroda
1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 6.
Telefon: 06 1 266-5200, 06 1 317-4061
E-mail: szervezes@katonaszinhaz.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 11-19 óráig
Hétvégén: 16-19 óráig
Az előadások napján: 21 óráig

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy a Közönségszolgálati Iroda nyitvatartása rendezvények és ünnepek, munkaszüneti napok következtében módosulhat, erről online felületeinken mindig előzetesen tájékoztatjuk Önöket!

Szívós Tamás (értékesítési vezető)
E-mail: szivos.tamas@katonaszinhaz.hu, tel: 06 1 317-4061
 
Sipos Szilvia (Támogató, Mecénás, Mecénás+ kapcsolattartó, rendezvények, vállalati kapcsolatok)
E-mail: sipos.szilvia@katonaszinhaz.hu, tel: 06 1 317-4061

Novák Erika (iskolai csoportok, bizományos szervezés, helyszíni jegyértékesítés)
E-mail: novak.erika@katonaszinhaz.hu, tel: 06 1 317-4061

Talmácsi Alexa (Pártolói kapcsolattartó, helyszíni jegyértékesítés)
E-mail: 
talmacsi.alexa@katonaszinhaz.hu, tel: 06 1 317-4061Közönségszolgálati Irodánkban készpénz mellett az alábbi fizetőeszközökkel vásárolhatnak nézőink:

- valamennyi, széles körben elfogadott bankkártya
- SZÉP-kártya - OTP, K&H, MKB (Szabadidő zseb)
- Edenred Kultúra és Sport Utalvány, kizárólag kultúrára fordítható utalványok elfogadása
- OTP Cafeteria kártya

 

Online bankkártyával, SZÉP-kártyával és saját ajándékutalványunkkal is fizethetnek színházjegyeinkért, a CIB Bank és OTP Simple szolgáltatások használatával.

Jegyvisszaváltás

 

Jegyet visszaváltani vagy másik előadásra cserélni kizárólag műsorváltozás vagy előadás elmaradása esetén áll módunkban. A néző késése, vagy egyéb okból történő távolmaradása esetén a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

Amennyiben az előadás elmarad, úgy az arra online, vagy személyesen megváltott jegyeket az elmaradt előadást követő öt munkanapon belül váltjuk vissza a Katona jegypénztárában.

Jegyfoglalás

 

Színházunk előadásaira jegyvásárlás mellett jegyek foglalására is van lehetőség, amelyet nézőink online és személyesen tudnak megtenni. A foglalásokat minden esetben maximum 5 napig tartjuk, a rendszer az időpont lejártával automatikusan felszabadítja a korábban lefoglalt helyeket.

A lefoglalt jegyeket ez idő alatt, tehát az 5 napon belül a katona.jegymester.hu felületen fiókjukban, vagy személyesen Közönségszolgálati irodánkban tudják megvásárolni.

Az előadás napján foglalás már nem lehetséges. A 18 óráig át nem vett jegyeket a rendszer automatikusan újra értékesíthetővé teszi.

Látogatási szabályok

 

A Katona József Színház fenntartja a jogot, hogy a járványhelyzet alakulásának függvényében egészségügyi szabályok betartásához kösse a színházlátogatást. Kérjük, hogy jegyvásárlás, illetve az előadások előtt minden esetben tájékozódjanak az aktuális előírásokról honlapunkon, a Facebook-oldalon, vagy a Közönségszolgálati Irodában.

Előadásainkat 14 éven felülieknek ajánljuk. Ettől eltérő korosztályi ajánlásokat az előadások színlapjain tüntetjük fel.

Az előadásainkat kizárólag olyan nézőink látogathatják, akik magatartásukkal, megjelenésükkel nem zavarják a többi nézőt, az előadás alkotóit és a színház munkatársait, valamint az előadás zavartalan lebonyolítását nem veszélyeztetik.