Jegyinformáció

A jegyvásárlás soron következő havi programunkra minden hónap 15-én kezdődik, amennyiben az munkaszüneti vagy ünnepnapra esik, úgy az azt követő első munkanapon. 

Weboldalunkon gyorsan és kényelmesen vásárolhatja meg jegyeit: internetes jegyvásárlás

  • Kérjük, online vásárlás esetén az e-mailben kapott linkekre kattintva a letöltött PDF-fájlokat nyomtassa ki, vagy beléptetésnél tegye elérhetővé a fájlokat mobiltelefonján, tabletjén!
  • Amennyiben a beléptetés során sem nyomtatva, sem mobilon nem tudja elérhetővé tenni a jegyet, a tranzakció egyértelmű beazonosítása után jegyenként 200 forint kezelési költséget számolunk fel.
  • A megvásárolt jegy az előadás kezdéséig biztosítja a helyfoglalást. Az előadás kezdése után érkező nézőinket az előadás zavartalanságának biztosítása érdekében sajnos nem áll módunkben beengedni.
  • Javasoljuk, hogy a Katona József Színházba jegyeit a www.katonajozsefszinhaz.hu oldalon vásárolja meg, így elkerülhető a másodlagos értékesítők által esetlegesen forgalmazott másolt vagy hamis jegyek miatti kár (a hamis jegyekkel való visszaélésekről ide kattintva olvashat részletesen). A megegyező vonalkódos azonosítójú jegyek közül az a jegy érvényes, melyet a beléptető rendszerünk elfogadott. Minden további belépési kísérlet érvénytelen és sikertelen lesz.
  • Szakmai jegyek igénylése, kizárólag e-mailen: protokoll@katonaszinhaz.hu


Személyes jegyvásárlás:

Közönségszolgálati Iroda
1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 6.
Telefon: 06 1 266-5200, 06 1 317-4061
E-mail: szervezes@katonaszinhaz.hu

Nyitvatartás:
Hétköznap: 11-19 óráig
Hétvégén: 16-19 óráig
Az előadások napján: 21 óráig
Telefon: 06 1 317-4061

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy a Közönségszolgálati Iroda nyitvatartása rendezvények és ünnepek, munkaszüneti napok következtében módosulhat, erről online felületeinken mindig előzetesen tájékoztatjuk Önöket!

Szívós Tamás (értékesítési vezető)
E-mail: szivos.tamas@katonaszinhaz.hu, tel: 06 1 317-4061
 
Sipos Szilvia (Támogató, Mecénás, Mecénás+ kapcsolattartó, rendezvények, vállalati kapcsolatok)
E-mail: 
sipos.szilvia@katonaszinhaz.hu, tel: 06 1 317-4061

Novák Erika (iskolai csoportok, bizományos szervezés, helyszíni jegyértékesítés)
E-mail: 
novak.erika@katonaszinhaz.hu, tel: 06 1 317-4061

Talmácsi Alexa (Pártolói kapcsolattartó, helyszíni jegyértékesítés)
E-mail: 
talmacsi.alexa@katonaszinhaz.hu, tel: 06 1 317-4061

Ormay Lili (helyszíni jegyértékesítés)
Tel: 06 1 317-4061


Közönségszolgálati Irodánkban készpénz mellett az alábbi fizetőeszközökkel vásárolhatnak nézőink:

- valamennyi, széles körben elfogadott bankkártya
- SZÉP-kártya - OTP, K&H, MKB (Szabadidő zseb)
- Edenred Kultúra és Sport Utalvány, kizárólag kultúrára fordítható utalványok elfogadása
- OTP Cafeteria kártya

Jegyvisszaváltás:

Jegyet visszaváltani vagy másik előadásra cserélni kizárólag műsorváltozás vagy előadás elmaradása esetén áll módunkban. A néző késése, vagy egyéb okból történő távolmaradása esetén a jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

Amennyiben az előadás elmarad, úgy az arra online, vagy személyesen megváltott jegyeket az elmaradt előadást követő öt munkanapon belül váltjuk vissza a Katona jegypénztárában.

A Katona József Színház fenntartja a jogot, hogy a járványhelyzet alakulásának függvényében egészségügyi szabályok betartásához kösse a színházlátogatást. Kérjük, hogy jegyvásárlás, illetve az előadások előtt minden esetben tájékozódjanak az aktuális előírásokról honlapunkon, a Facebook-oldalon, vagy a Közönségszolgálati Irodában.