A K:antin célja, hogy a hagyományok tisztelete mellett, a trendeket folyamatosan követve, minőségi catering szolgáltatás biztosításával tegyük még kellemesebbé a színházba járás élményét.

A 2021/2022-es évadtól új üzemeltető bevonásával a nézői igények maximális figyelembevételével igyekszünk fejleszteni kínálatunkat. Tesszük ezt úgy, hogy a K:antin nemcsak az előadások idején várja a színház szerelmeseit, hanem a hét minden napján örömmel látunk mindenkit egy frissítő italra, egy omlós péksüteményre vagy akár egy napközbeni ebédmenüre.

Kínálatunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy amellett, hogy szezonális alapanyagokból készült friss ételeket kínálunk a hozzánk betérőknek, beszerzéseinkkel olyan kis családi vállalkozásokat támogatunk, amelyek kiváló minőségű, egészséges hozzávalókkal látják el az éttermünket.

Természetesen külön figyelmet fordítunk speciális étkezési szokásokkal bíró vendégeinkre is, így gluténmentes és vegetáriánus fogások folyamatosan megtalálhatóak kínálatunkban. A K:antin a Katonával közösen elkötelezett a környezettudatos működés mellett, így igyekszünk hulladéktermelésünket a lehető legkevesebbre szorítani!

A 2021/2022-es évadban újra visszatér a Jazz Brunch! Időről-időre, vasárnaponként 11 és 14 óra között élőzenével várjuk azokat, akik egy finom, ráérős reggelivel szeretnék kezdeni a hét utolsó napját.

Újdonságok, események, hírek, programok a K:antin Facebook-oldalán

Kapcsolat, asztalfoglalás: kantin@katonaszinhaz.hu