Hát, ha van is, én még nem találtam megÍrta: Nick Payne
Fordította: Varga Bálint


A fiatal angol drámaíró, Nick Payne 2009-ben valósággal berobbant az angol színházi életbe az első, Hát, ha van is, én még nem találtam meg című darabjával, amely egy teljesen átlagos családról szól. Szülőkről, akik világmegváltó terveket dédelgetnek ugyan, de egyáltalán nem tudnak mit kezdeni a tizenéves lányuk problémáival. Egy tinédzserről, akit a külseje miatt bántalmaznak az osztálytársai, és aki egyre tehetetlenebbnek, boldogtalanabbnak érzi magát emiatt. Egy nagybácsiról, aki másképp gondolkozik az életről, és akár segíthetne is nekik, de annyira belemerül a saját, megoldhatatlan ügyeibe, hogy akaratlanul is egyre nagyobb káoszt okoz maga körül. Mindenki bajban van, és egyre reménytelenebbül keresi a helyét a világban.

Nick Payne darabja egyszerre szórakoztató és kétségbeejtő; élvezetesen szellemes és mélyen elgondolkodtató.

Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében jön létre, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Katona József Színház közös programjaként.

Az előadást 16 éven aluliaknak nem ajánljuk.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

www.theatrum-mundi.hu 

Szereplők

George Kocsis Gergely
Fiona Fullajtár Andrea
Anna Mayer Szonja m.v.
Terry Mészáros Béla

Alkotók


Látvány Kálmán Eszter
Dramaturg Török Tamara
Zene Friedenthal Zoltán
Videó Török Marcell
Fény Lohár Antal
Súgó Schaefer Andrea
Asszisztens Fejes Vera
Rendező      Máté Gábor

Munkatársak: Tóth László, Bokor László, Agárdi József, Botka Zoltán, Pető Sándor, Tőzsér Gábor, Wirth Tamás, Nedár Barnabás, Kormány Kristóf, Petróczy László, Ignácz Éva, Gáspár Viktória, Pintér Mária, Szeberényi Lejla, Kelecsényi Bernadett, Mátyás Flóra, Nagy Réka, Szőnyi Franciska, Tamási Anna
hatha van is ea 01 domolky daniel WEB 033 másolata
A képre kattintva galéria nyílik