Sajnálattal értesítjük Nézőinket, hogy a 2021. december 29-i Káli holtak és a 2021. december 31-i Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler című előadásaink betegség miatt elmaradnak.
 
A jegyek cseréjét (választott másik produkcióra), vagy visszaváltását legkésőbb 2022. január 5. 18 óráig tudják jelezni személyesen Közönségszolgálati irodánkban, e-mailen a szervezes@katonaszinhaz.hu címen, vagy telefonon a 061-317-4061, illetve a 061-266-5200 számon.
 
A megmaradt online vásárolt jegyek árát január 5. után színházunk visszautalja a vásárláskor használt számlaszámra. Személyes jegyvásárlás, vagy korábbi jegycsere esetén kérjük mindenképp vegye fel kapcsolatot Közönségszolgálati irodánkkal. Az előadás jegyvásárlói elővásárlásban részesülnek színházunk márciusi előadására. Ez ügyben érdeklődjenek Közönségszolgálati irodánkban, január 10. és 16. között.
 
Ezúton is szeretnénk megköszönni nézőinknek az Apák és fiúk tegnap váratlanul elmaradó előadásakor tanúsított türelmét és megértését! Az online jegyvásárlókat emailben értesítjük a további teendőkről. Személyesen vásárolt jegyek esetén kérjük, keressék Közönségszolgálati irodánkat a fenti elérhetőségeken január 5-ig.
A jegyek átválthatók akár az Apák és fiúk január 26-i és 31-i, valamint februári alkalmaira is, a szabad helyek erejéig.
  
Megértésüket köszönjük!