A Katona József Színházban – a hatályos rendelkezésekkel összhangban és a színházlátogatás sajátosságaira tekintettel – az alábbi szabályok betartására kérjük az előadásokra jegyet váltó nézőinket:

  1. Az előadások és egyéb programok kizárólag védettségi igazolvánnyal látogathatók. Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy saját védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete alatt vehet részt nézőként a színház programjain. Belépéskor a védettségi igazolványt vagy a védőoltást igazoló applikációt, és a személyazonosításra, illetve az életkor megállapítására alkalmas igazolványt a színház munkatársai ellenőrzik.
  2. A színház egész területén kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése, kivéve a K:antinban vagy a büfében vásárolt ételek és italok elfogyasztása alatt.
  3. Kérjük, hogy csak tünetmentesen látogassák előadásainkat, ha köhögnek, lázasak, ne jöjjenek színházba. A bejáratnál nézőteres kollégáink ellenőrzik az érkező nézők hőmérsékletét.
  4. A Katona József Színház kézfertőtlenítési lehetőséget biztosít látogatóinak, kérjük, hogy használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket.
  5. A nézőtereket előadáskezdés előtt 15 perccel - illetve az egyes előadások sajátosságait figyelembe véve - nyitjuk meg. Kérjük nézőinket, hogy folyamatosan foglalják el a helyüket a nézőtéren.
  6. Kérjük nézőinket, hogy elsősorban online felületünkön vásárolják meg jegyeiket.
  7. A Katona József Színházban fokozzuk a takarítás gyakoriságát, különös tekintettel a mosdók, pultok, kilincsek sterilizálására és a nézőtér átszellőztetésére, hidegködképzős berendezéssel történő fertőtlenítésére. A közönségforgalmi területeken dolgozó kollégáink kötelezően maszkot viselnek. Csak tünetmentes dolgozók vehetik fel a munkát.

Kérjük, az esetleges változásokért és további információért figyelje színházunk honlapját, Facebook oldalát, vagy érdeklődjön a szervezes@katonaszinhaz.hu email címen, illetve a 06 1 317-4061-es telefonszámon!

Köszönjük, hogy együttműködésükkel elősegítik a biztonságos színházlátogatást és hozzájárulnak, hogy megtarthassuk előadásainkat!

Tájékoztató a védettségi igazolványon szereplő adatok kezeléséről