Vállalati támogatás

A Katona József Színháznál törekszünk arra, hogy az üzleti világ szereplőivel is élő kapcsolatokat építsünk ki. Célunk, hogy a kulturális élet és versenyszféra találkozása valódi együttműködést jelentsen, olyan partneri viszonyt, amely kölcsönös előnyöket eredményez.

Vállalatok számára az alábbi együttműködési, támogatási lehetőségeket kínáljuk.


Szponzorációs együttműködés

Nagyra becsüljük a Katona József Színház értékeit magukénak valló, munkánkat támogató vállalatok gesztusait, s törekvésünk, hogy saját eszközeinkkel viszonozzuk azokat. Szponzorációs együttműködéseink előkészítésénél ezért minden esetben hangsúlyt helyezünk a másik fél kommunikációs és támogatási céljainak megismerésére, és ennek alapján személyre szabott csomagot dolgozunk ki.

A szponzoraink számára biztosított változatos megjelenések prémium pozicionálást biztosítanak a márka számára, exkluzív eseményeink és zártkörű előadásaink pedig különleges hozzáadott értéket jelentenek a vállalat működésében. Kifejezetten célunk, hogy a kulturális és az üzleti szféra találkozásában rejlő, kölcsönös előnyökkel járó tudásmegosztási lehetőségeket is feltárjuk.

Információ, kapcsolat: Mattyasovszky Bence, adminisztratív igazgató (tel: 318-3269), Gricz István, kommunikációs és értékesítési vezető (tel: 30 219-5198)


Társasági adókedvezményre jogosító támogatás (TAO)

Európai Uniós és hazai jogszabályok szerint az előadó-művészeti intézményeket támogató vállalkozások társasági adókedvezményben részesülnek. Ennél a típusú támogatásnál fontos, hogy a támogató vállalat nem részesülhet a támogatott intézmény oldaláról semmiféle anyagi vagy nem anyagi előnyben, azaz eltérően a szponzorációtól, a színház semmiféle ellentételezést, megjelenést, szolgáltatást nem nyújthat a támogatási szerződéshez kapcsolódóan. 

Információ, kapcsolat: Dely Katalin, gazdasági igazgató (tel: 318-3269)