WMN.hu és a Katona József Színház exkluzív, 12 részes videósorozata. Két művész egymás közt – rendhagyó, intim portrébeszélgetések szeptember 2-tól, hétfőnként a WMN.hu YouTube-csatornáján.

A műsorban nem a szenzáció, hanem a személyesség, az emberi és szakmai kapcsolat a lényeg. A WMN kreatív stábja által fejlesztett formátum a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással. Elsőként Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs beszélgetését tettük közzé. A második részben Nagy Ervin és Lengyel Tamás következik:Történetek hangzanak el egy különleges kapcsolat kulisszatitkairól, színházi- és filmes élményekről, sikerről és kudarcról, győzelemről és veszteségről, hétköznapokról és ünnepekről, egyszóval: az életről – úgy, ahogyan csak ők ketten ismerik.

A sorozat forgatásáról és előkészületeiről werkfilm is készült:


videó: Kazimir Annamari

A beszélgetéseket június végén, közönség előtt rögzítettük a Sufniban. A videók szeptember 2-tól hetente kerülnek majd fel a WMN YouTube-csatornájára.

Kulisszatitkokkal, werkfotókkal és érdekességekkel pedig az évad idején folyamatosan találkozhatnak a Katona és a WMN social media felületeinek (Facebook-Instagram) követői.

Adások:

Szeptember 2. - Ónodi Eszter Thuróczy Szabolcs
Szeptember 9. - Nagy Ervin - Lengyel Tamás

A beszélgetőtársak teljes névsora:

Borbély Alexandra - Tenki Réka
Elek Ferenc - Ötvös András
Jordán Adél - Jordán Tamás
Kovács Lehel - Lukáts Andor
Nagy Ervin - Lengyel Tamás
Ónodi Eszter - Thuróczy Szabolcs

Pálmai Anna - Hernádi Judit
Pelsőczy Réka - Bata Éva
Rajkai Zoltán - Enyedi Éva
Rujder Vivien - Mucsi Zoltán
Szacsvay László - Benedek Miklós
Szirtes Ági - Básti Juli

csnm 2

A sorozat létrehozásában közreműködtek:

WMN.hu: D. Tóth András, D. Tóth Kriszta, Fegyverneky Sándor, Ivancsics László, Kerepeczki Anna, Marossy Kriszta, Molnár Erika, Schneider Tamas, Szentkuti Judit, Tóth Flóra

Katona József Színház: Balázs Krisztián, Cziegler Balázs, Csermák Zoltán, Dely Katalin, Fodor István, Fórián Péter, Kazimir Annamari, Kántor László, Mattyasovszky Bence, Mucsi Gábor, Nádor Lili, Posvanecz Jenő, Radvánszky Péter

 

 

 

feherlogok