Vállalati támogatás

A Katona József Színháznál törekszünk arra, hogy az üzleti világ szereplőivel is élő kapcsolatokat építsünk ki. Célunk, hogy a kulturális élet és versenyszféra találkozása valódi együttműködést jelentsen, olyan partneri viszonyt, amely kölcsönös előnyöket eredményez.

 

2022-től a Színház elindítja a vállalatok számára kialakított többlépcsős Mecenatúra programját, melyet a kultúra és kulturális értékek iránt elkötelezett cégek figyelmébe ajánlunk. A színház vezetősége tisztában van a jelenlegi, rendkívül nehéz gazdasági helyzettel, mely a társadalmat és a hazai gazdasági életet is sújtja. Ez alól a kulturális intézmények, így a színházak sem kivételek.

 

Meggyőződésünk ugyanakkor, hogy a színháznak a legnehezebb időkben is működnie kell és ilyen helyzetben talán még fontosabbá válik, hogy a színvonalas kultúrát testközelibbé, elérhetőbbé tegyük mindenki számára. Ezért is hozza létre színházunk a vállalatok számára elérhető Mecenatúra programját, hogy az új együttműködések által enyhítse a rendkívüli működési terhet és biztosítani tudja a művészi munka folytatását.

 

A Katona József Színház a programban részt venni kívánó hazai vállalkozások számára különböző megjelenéseket és eseményeket ajánl, amely a kulturális misszión túl lehetőséget biztosít a vállalatok számára a munkatársaik, üzleti partnereik megelégedettségének növelésére, valamint emeli a gazdasági vállalkozásuk presztízsét.

 

Az ajánlataink igény szerint módosíthatók és személyre szabhatók!

 

További információ:

Sipos Szilvia, kiemelt ügyfélkapcsolatok

sipos.szilvia@katonaszinhaz.hu, +36 20 265 4043

 

Szponzorációs együttműködés

 

Nagyra becsüljük a Katona József Színház értékeit magukénak valló, munkánkat támogató vállalatok gesztusait, s törekvésünk, hogy saját eszközeinkkel viszonozzuk azokat. Szponzorációs együttműködéseink előkészítésénél ezért minden esetben hangsúlyt helyezünk a másik fél kommunikációs és támogatási céljainak megismerésére, és ennek alapján személyre szabott csomagot dolgozunk ki.

A szponzoraink számára biztosított változatos megjelenések prémium pozicionálást biztosítanak a márka számára, exkluzív eseményeink és zártkörű előadásaink pedig különleges hozzáadott értéket jelentenek a vállalat működésében. Kifejezetten célunk, hogy a kulturális és az üzleti szféra találkozásában rejlő, kölcsönös előnyökkel járó tudásmegosztási lehetőségeket is feltárjuk.

Információ, kapcsolat: Horváth Máté, marketingvezető (marketing@katonaszinhaz.hu)