2024. május 13-án Good vibes only? címmel indítottunk nyolc részes, saját gyártású videósorozatot Tillával, melynek célja, hogy az nézők jobban, mélyebben megismerhessék társulatunk legfiatalabb tagjait.

Lengyel Benjáminnal és Pásztor Dániellel zárul a Good vibes only?
Az utolsó, 8. rész témái: social média, virtuális zaj és annak hatásai, tájékozottnak kell-e lennie, meg kell-e nyilvánulnia társadalmi kérdésekben egy színésznek, de előkerül a színpadi higiénia, a függőség kísértése, a filmes castingvideók kényelmetlensége, vagy például az is, hogy hogyan lehet a fiatalokkal megszerettetni a színházat.


Lengyel Benjáminnal, Mentes Júliával, Rujder Viviennel és Tillával
folytatódik a Good vibes only?
Amiről a 7. adásban szó lesz: kinek, mit jelent a saját életkora, szülőkkel való viszony, kirepülés a fészekből, családalapítás, gyerekvállalás színésznőként, pánik/pánikroham, blackout előadás közben, első csók és előkerül az is, hogy mennyire fontos ezen a pályán a "szépen öregedés".Jakab Balázzsal, Pásztor Dániellel, Tóth Zsófiával és persze Tillával folytatódik a sorozat. A hatodik rész fókuszában az emberi test, a testkultusz, az egészséges életmód, a táplálkozás, a szépségideálok és a színpadi meztelenség áll, de szóba kerülnek a háziállatok, a szerepjátékok, illetve kiderül az is, hogy ki mennyire hisz az asztrológiában.


Az ötödik részben Tilla Béres Bencével, Mentes Júliával és Vizi Dáviddal beszélget. Amiről többek között szó esik: szorongás, terápia, öltözködés, színészóriások, álmok, rémálmok és előkerül az is, hogy ki öregedne meg szívesen vidéken.


A negyedik részben: Béres Bence, Gloviczki Bernát, Jakab Balázs és Tilla.
Amiről szó lesz: barátságok "házon belül" és kívül, mondhat-e nemet egy színész, szerelem a színpadon, mennyire nehéz, vagy inkább lehetetlen ma egy fiatalnak saját lakáshoz jutni. 

A harmadik részben: Gloviczki Bernát, Jakab Balázs és Mentes Júlia beszélget Tillával.
Vezértéma a mesterséges intelligencia berobbanása és ennek lehetséges következményei, de szóba kerül a színészi pályához szükséges fegyelem, alázat, valamint az is, hogy mi történik, ha egy színész késős alkat.


A második részben: Kanyó Kata, Rujder Vivien és Tóth Zsófia. Ebben az epizódban szó lesz B-tervekről, mániákról, gyerekvállalásról és a külföldre költözés témája is előkerül.


Az első részben: Lengyel Benjámin, Pásztor Dániel és Vizi Dávid. Témák: egy "teljesen elveszett generáció" útkeresése, szorongás, másokkal való együttélés, koleszos emlékek, a szleng használata és hogy mindenki színészként látja-e magát a jövőben is.


A résztvevők a Katona népszerű előadásaiban /ExtázisEMBTRAGMagányos emberek/ is felmerülő, Y-Z generációt érintő legfontosabb témákat járják körül Tillával. Ilyen témák például a social média hatása, a szorongás, az útkeresés, a bizonytalan jövőkép, a megélhetés, a lelki és mentális egészség, a testkultusz, a baráti, családi, párkapcsolati dinamikák, a menni vagy maradni kérdéskör, vagy akár a szerhasználat és a mesterséges intelligencia térnyerése is.


A beszélgetések hol kötetlen talk show, hol játékos formában zajlanak. Május 13-tól egy hónapon keresztül hetente két részt publikálunk a Katona József Színház social média felületein.

ALKOTÓK
Műsorvezető: Till Attila
Közreműködő színészek: Béres Bence, Gloviczki Bernát, Jakab Balázs, Kanyó Kata, Lengyel Benjámin, Mentes Júlia, Pásztor Dániel, Rujder Vivien, Tóth Zsófia, Vizi Dávid
Szerkesztő: Kazimir Annamari
Kreatív koncepció: Horváth Máté, Tóth Franciska, Kazimir Annamari, Tilla
Vezető operatőr: Meister Natália
Operatőr: Kovács Bálint, Vincze Alina
Vágó: Majszin Éva
Hangmérnök: Németh Ferenc
Képvágó: Nagy Réka
Arculat: Török Marcell
Látvány: Tölli Judit
Világosítók: Pető Gergő, Bíró Tádé
Főcímzene: Hunyadi Máté - Bencsik Levente (Extázis)
Producer: Dely Katalin
Produkciós vezető: Horváth Máté

Külön köszönet: Moai Jungle - az ország legnagyobb szobanövény boltja !!!Katona jelszóval 10% kedvezményt adnak a vásárlásból!!!