1999-ben végzett a Színművészeti Főiskolán és a Katona társulatához szerződött.

Jelenleg a Katona következő előadásaiban szerepel

Musik, Musikk, Musique
Marius von Mayenburg: Mártírok - Markus Dörflinger
Fényevők - Csepurnoj


Nagy Ervin: Néha muszáj kimondani a kínos dolgokat 

Korábbi szerepei a Katonában

Gombrowicz: Yvonne, burgundi hercegnő – nemes úr; Klíma: Alulról az ibolyát! – Lakáj/rendőr/Egon; Fallada: Mi lesz veled, emberke? – Kessler eladó; Lőrinczy: Balta a fejben – Richard; Shakespeare: Szeget szeggel – Claudio; Stoppard: Rosencrantz és Guildenstern halott – színész; Molnár: Játék a kastélyban – Ádám; Bozsik Yvette: János vitéz – János vitéz; Brecht-Weill: Koldusopera – Szomorúfűz Walter; Schnitzler: Távoli vidék  – Otto von Aigner; Euripidész: Bakkhánsnők – Dionüszosz; Kleist: A bosszú – Ottokár; Goethe: Stella – postakocsis; Getting Horny – Dionüszosz; Dosztojevszkij: Az idióta – Rogozsin; Uray: Véred íze; Weöres: Szent György és a Sárkány – Lauro;  Lesz vigasz), Schimmeplfennig: Előtte-utána; Papp–Térey: Kazamaták, Shakespeare: Troilus és Cressida  –Achilles; Commedia dell'arte – Capitano; A nagy Sganarelle és Tsa., Bozsik Yvette: Playground; Zelenka: Hétköznapi őrületek; Notóriusok: „Halljátok végszavam: ártatlan vagyok!”; Nestroy: A talizmán – Titusz; Goldoni: A karnevál utolsó éjszakája - Augustin, takácsmester; Gorkij: Barbárok - Cserkun Jegor Petrovics, mérnök; Ödön von Horváth: mesél a bécsi erdő - Alfréd; Csehov: Ivanov – Borkin; Gustave Flaubert-Forgách András: Dilettánsok - Foureau, polgármester; Spiró: Koccanás – Segédmunkás, Ételszállító, Maffiózó, Turista, Bőrfejű, Tüntető, Vinnai–Bodó: Ledarálnakeltűntem, Ion Luca Caragiale: Farsang - Bóbitás; Shaw: A hős és a csokoládékatona - Szergej Szaranov őrnagy; Büchner-Waits: Woyzeck - Tanmburmajor

További fontosabb szerepei

Shakespeare: Sok hűhó semmiért – Claudio (Vígszínház), Shakespeare: Sok hűhó semmiért –Benedek, Térey: Asztalizene – Kálmán (Radnóti Miklós Színház), Varázsfuvola - Papageno (Vígszínház)

Filmjei

Ámbár tanár úr (1998)
Nincsen nekem vágyam semmi (1999)
Somlói galuska- kis pesti filmmese 15 percben (2002)
„Párhuzamos töredék”: családi legendárium (2002)
A Hídember (2002)
Mélyen őrzött titkok (2003)
Történetek az elveszett birodalomból (2004) (TV film)
Szezon (2004)
Hóesés Vízivárosban (2004) (TV film)
Fluxus hajfény (2004) narrátor
Ők (2005)
Csodálatos vadállatok (2005) (TV film)
Aki önmaga legnagyobb ellenfele volt (2005) (TV film)
Régimódi történet (2006) (TV film)
Megélni és megírni... (2006) (TV film)
Mansfeld (2006)
Overnight (2007)
Pinprick (2008)
Kaméleon (2008)

Díjai

POSZT: Legjobb 30 év alatti férfi színésznek járó díj (2002)
Máthé Erzsi-díj (2003)
35. Magyar Filmszemle (2004) – Legjobb férfi mellékszereplő (Szezon)
Vastaps-díj – Különdíj (2007)
Jászai Mari-díj (2012)


„Én már a főiskolai osztályban nagyon jó pozícióba kerültem és rengeteget dolgoztam. A díszletekkel is foglalkoztam, sőt, rendezhettem is. Aztán harmadévben hirtelen elvesztettem az önbizalmamat, azt éreztem, hogy nem csinálhatok mindent én magam, mert akkor nem marad energiám a játékhoz. Rájöttem, hogy sok mindent nem tudok még, rengeteget kell tanulnom. Meg kellett tanulnom, milyen az, ha nem találsz ki trükköket, nem használsz segédeszközöket, egyszerűen el kell mondanod a szöveget úgy, hogy az jó legyen és hasson. Nekem régebben könnyebb volt az, ha úgymond "elemeltem" a szerepet a valóságtól.”