Aktuális verzió: 2019. július 9.
Korábbi verzió: 2019. május 14.
Korábbi verzió: 2018. május 15.

Jelen tájékoztató a Katona József Színház Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Színház) adatkezelési és adatvédelmi elveit rögzíti.

Az adatkezelés célja: Színház kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

A Színház a személyes adatok kezelésére harmadik félközreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.

A Színház programjaira történő internetes jegyvásárlás során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges. Adatfeldolgozó: Jegymester Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31., Fővárosi Bíróság Cg. 01 09 369537).

A "Pártolói kör" szolgáltatás igénybevétele során a Katona József Színház Nonprofit Kft. a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím), illetve azok bizonyos elemeinek használatával a szolgáltatásról, illetve a színház programjairól tájékoztatást nyújt. Adatfeldolgozó: Jegymester Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 31., Fővárosi Bíróság Cg. 01 09 369537). Az adatkezelés időtartama: 18 hónap.

A Színház által meghatalmazott adatfeldolgozó a hírlevelek tekintetében a The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce De Leon Ave NE Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA), aki a www.mailchimp.com oldalon tárolja az információkat. Az adatkezelés időtartama: az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásáig. Színház a hírlevelek tekintetében felhasználóitól kizárólag e-mailcímet kér, mely a szolgáltatás nyújtásához feltétlenül szükséges.

Színház a www.katonajozsefszinhaz.hu weboldalon ún. cookie-kat vagy sütiket használ a felhasználói élmény javítása és az anonim látogatottságmérés érdekében.

Az adatkezelő adatai:

Név: Katona József Színház Közhasznú Nonprofit Kft.
Székhely: 1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 6.
Telefon: 318-6599
Cégjegyzékszám: 01-09-963640
Adószám: 23395761-2-41
Adatvédelmi tisztviselő: Mattyasovszky-Zsolnay Bence
E-mail: igazgatosag@katonaszinhaz.hu
 

Tájékoztató a kamerarendszer működéséről

Teljes adatvédelmi tájékoztató

Adatkezelési szabályzat

1. melléklet Adatkezelési nyilvántartás

2. melléklet Adatvédelmi incidens nyilvántartás

3. melléklet Igénylőlap közérdekű adat megismeréséhez

4. melléklet Általános közzétételi lista

Tájékoztató a védettségi igazolványon szereplő adatok kezeléséről