A korábban csak hvg360 előfizetők számára nézhető adásokat május végétől szabadon megtekinthetővé tettük! Az összes epizód lejátszási listája itt érhető el.

Legendás előadások, meghatározó korszakok, személyes történetek. Könnyek nevetéstől és sírástól. A résztvevők többnyire könnyed, játékos formában, de időnként nagyon is mélyre menve idéznek fel emlékeket, meghatározó élményeket a kulisszák mögötti világról. Előzetes:



Tilla személye a Katona előadásainak rendszeres nézőjeként és a társulat barátjaként is garancia volt arra, hogy jó hangulatú, őszinte beszélgetések szülessenek. Színészek és rendezők egy kötetlen talk-show-ba csöppentek, amiben az anekdotázást nemcsak fotók, színházi előadások felvételei és váratlan instrukciók, hanem papírgalacsinokkal teli vödrök is segítették.

Kreatív koncepció: Horváth Máté, Kazimir Annamari, Pintye László, Tilla, Wiegandt Júlia

A sorozat létrehozásában közreműködtek:

Katona József Színház: Fodor István, Fórián Péter, Héricz Anna, Horváth Máté, Kazimir Annamari, Kertész Janka, Kovács Ildi, Nagy Réka, Nagy Zsófia, Makray Gábor, Masát Máté, Pető Gergő, Sziebert Sebestyén, Szomszéd Máté, Tihanyi Ildi, Tölli Judit, Török Marcell, Valovics István, Wiegandt Júlia

hvg.hu: Bokros Dorottya, Bamer Bence, Csányi Nikolett, Pintye László

K40 beszelgetesek vc 1920x1080 01