Till Attila, azaz Tilla a 40 éve alapított Katona József Színház társulatának tagjaival beszélget a HVG és a Katona közös, hat részes videósorozatban.

Legendás előadások, meghatározó korszakok, személyes történetek. Könnyek nevetéstől és sírástól. A résztvevők többnyire könnyed, játékos formában, de időnként nagyon is mélyre menve idéznek fel emlékeket, meghatározó élményeket a kulisszák mögötti világról. Előzetes:


Első adás: Jordán Adél, Mészáros Béla, Rezes Judit és Takátsy Péter
Második adás: Elek Ferenc, Ónodi Eszter, Rajkai Zoltán

Tilla személye a Katona előadásainak rendszeres nézőjeként és a társulat barátjaként is garancia volt arra, hogy jó hangulatú, őszinte beszélgetések szülessenek. Színészek és rendezők egy kötetlen talk-show-ba csöppentek, amiben az anekdotázást nemcsak fotók, színházi előadások felvételei és váratlan instrukciók, hanem papírgalacsinokkal teli vödrök is segítették. A sorozat epizódjai március 16-tól hetente kerülnek fel a HVG előfizetéssel olvasható felületére, a hvg360-ra. Az előfizetés első hónapja 360Ft.

Kreatív koncepció: Horváth Máté, Kazimir Annamari, Pintye László, Tilla, Wiegandt Júlia

A sorozat létrehozásában közreműködtek:

Katona József Színház: Fodor István, Fórián Péter, Héricz Anna, Horváth Máté, Kazimir Annamari, Kertész Janka, Kovács Ildi, Nagy Réka, Nagy Zsófia, Makray Gábor, Masát Máté, Pető Gergő, Sziebert Sebestyén, Szomszéd Máté, Tihanyi Ildi, Tölli Judit, Török Marcell, Valovics István, Wiegandt Júlia

hvg.hu: Bokros Dorottya, Bamer Bence, Csányi Nikolett, Pintye László

K40 beszelgetesek vc 1920x1080 01