Kedves Nézőink!

Tekintettel a járványhelyzetre, december 15. utáni előadásaink is elmaradnak, januárra pedig, a bizonytalanságok fényében, nem hirdetünk élő műsort.

Az alkotók egészségének maximális biztosítása érdekében decemberi produkcióink próbafolyamatai is leálltak, illetve mérlegeljük a virtuális térben zajló próbák lehetőségét, a premiereket pedig a korlátozások utáni időszakra halasztottuk. A pontos dátumról - a kormánydöntések fényében - később tudjuk Nézőinket tájékoztatni. A módosítás következtében márciusra tervezett bemutatóink próbafolyamatai sem tudnának időben elindulni, ezért Apák és fiúk, illetve Teremtmények című produkcióinkat 2021. őszén tűzzük műsorra.

Az online megvásárolt jegyeket a Jegymester Kft. automatikusan visszaváltja és a jegyárat visszautalja. A feldolgozás és a visszautalások banki adminisztrációja hosszabb időt vehet igénybe, türelmüket köszönjük!

A személyesen megváltott, valamint a korábban elmaradt előadásról átcserélt jegyeket (akkor is, ha eredetileg interneten vásárolták) a lenti adatbekérő lapot hiánytalanul kitöltve és beküldve visszautalással tudjuk visszaváltani 2020. december 20-ig. Közönségszolgálati Irodánk a megváltozott helyzetben hétfőtől szombatig, 16-18 óra között telefonon érhető el, kollégáink a jegyvisszaváltással kapcsolatban információval ebben az idősávban tudnak szolgálni.

A Közönségszolgálati Iroda elérhetősége: 06 1 317 4061, 06 1 266 5200 vagy szervezes@katonaszinhaz.hu

Tekintettel a visszaváltandó jegyek nagy számára az adminisztráció ebben az esetben is hosszabb időt vehet igénybe, köszönjük megértésüket!

Az élő színház nélküli időszakban sem maradnak azonban Katona nélkül! A zárvatartás alatt egyes előadásaink online, élő, illetve késleltetett élő közvetítés formájában is megtekinthetők lesznek. Legközelebb december 6-án, vasárnap a Háztűznéző (eszinhaz.hu) és december 10-én a Jeanne d’Arc (szinhaztv.com) című produkcióinkat követhetik a közvetítő felületeken. A virtuális térben elérhető előadásainkról a folyamatosan frissülő katonajozsefszinhaz.hu/online oldalon tájékozódhatnak.

Online közvetítéseink mellett készülünk Nézőink számára egy különleges, saját projekttel is, ennek hamarosan megjelenő részleteiért, a visszaváltásról további információért és az online előadásokkal kapcsolatos hírekért kövessenek bennünket közösségi média felületeinken és honlapunkon!