Újdonság, hogy minden hónap első vasárnapján 11 és 15 óra között Mastercard Jazz Brunch néven élőzenével várják azokat, akik egy finom, ráérős reggelivel szeretnék kezdeni a hét utolsó napját.

Szeptember 4-én elsőként a Juhász Gábor Trió érkezik a K:antinba. Juhász Gábor Gramofon- és Artisjus-díjas, Jónás Tamással Aegon-társdíjas jazzgitáros és zeneszerző. 2015-ben a legjobb jazzgitárosnak választották a jazzma.hu szavazásán. A trió tagjai: Juhász Gábor – gitár, Kovács Zoltán – bőgő, Jeszenszky György – dob.

Október 2-án az Oláh Krisztián Trió játszik a vendégeknek. A trió tagjai: Oláh Krisztián - zongora, Schildkraut Vilmos - bőgő, Serei Dániel - dob.

Az egészséges táplálkozás hívei örömüket lelik az új kínálatban, hiszen az ételek kizárólag vegyszer- és adalékmentes hozzávalókból készülnek, valamint számos glutén-, cukor- és laktózmentes termék vár a betérőkre. A vasárnapi brunchot, ahogy azt a készpénzmentes K:antinban megszokhattuk, a vendégek kizárólag bankkártyával tudják rendezni.

A K:antin főtámogatója – ahogy immár 6 éve a Katona József Színházé - a jövőben is a Mastercard marad, amely elkötelezett a készpénzmentes fizetési innovációk mellett. A Katona József Színház vendégei nem csak a büfében élvezhetik a készpénzmentes (akár egyérintéses) fizetés előnyeit, színházjegyüket a jegypénztárban az interneten vagy akár készpénzmentes jegykiadó automatában is megvásárolhatják bankkártyával.