A WMN.hu és a Katona József Színház közös videósorozatának folytatása tavasztól lesz látható a WMN Youtube-csatornáján. A tíz új részt 2020 január 10. és 14. között vesszük fel a Sufniban. 

CSNMvol2 graf

A beszélgetések beosztása:

JANUÁR 10., 19.15
UJLAKI DÉNES – MESZLÉRY JUDIT
MÉSZÁROS BLANKA – KOVÁCS FRIGYES

JANUÁR 11., 15.00
KOCSIS GERGELY – GÁLFFI LÁSZLÓ
FEKETE ERNŐ – POLGÁR CSABA

JANUÁR 12., 15.00
BEZERÉDI ZOLTÁN – STOHL ANDRÁS
TASNÁDI BENCE – POKORNY LIA

JANUÁR 13., 19.15
BÁN JÁNOS – GÁSPÁR SÁNDOR
FULLAJTÁR ANDREA – MÁCSAI PÁL

JANUÁR 14., 19.15
BODNÁR ERIKA – LÁZÁR KATI
REZES JUDIT – BERECZKI ZOLTÁN

"Ez a sorozat tökéletesen illeszkedik a Katona profiljába, melynek évek óta fontos része az is, hogy a társulat művészeit minél több oldalról és minél szélesebb körben ismertesse meg a nézőkkel. Így hozva közelebb egymáshoz színházat és közönségét. A színészek is szerették, nem volt kérdés tehát, hogy folytassuk!” - mondta Máté Gábor, a Katona igazgatója.

Hasonlóan lelkes a sorozatot gyártó WMN-csapat is.
Igazi örömmunka volt ez nekünk, a színház teljes csapatával remek volt az együttműködés. Már az első epizódok után lehetett érezni, hogy egy egészen különleges hangulatú műsor született, amelyet a nézők is ugyanannyira szeretnek, mint mi. Így aztán nem sokat gondolkodtunk azon, hogy folytassuk-e.” – mondta D. Tóth Kriszta, a WMN.hu tartalomigazgatója.

Az első évad nézői rajongtak rajongtak az új formátumért: a WMN Youtube csatornáján az első tizenkét részt több, mint 800 ezren látták, a legnépszerűbb epizódok lassan elérik a 150 ezres nézettséget, és a közvetlen felhasználói visszajelzések is elsöprően pozitívak.