Reméljük, sokak örömére szolgál, hogy számos sikerrel futó előadásunk áll újra színpadra. A Kamrába A Platonov, a Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler, A széljegy és A császár tér vissza, a nagyszínpadon ismét játsszuk majd a Poppea megkoronázását, az Ascher Tamás háromszéken-t, a Terrort valamint a Nórát. Az átnevelhetetlen c. monodrámát és a Lélegezz-t pedig a Sufniban láthatja újra a közönség.

25394699 10159686641425384 9201946205412241987 o
Ascher Tamás Háromszéken - fotó: Horváth Judit

Mindezeken túl két különlegesség is érkezik színházunkba:

November 3-án a Dante: Pokol című produkciót Gyabronka József előadásában mutatjuk be a Sufniban. Az előadás az Orlai Produkcióval közösen valósul meg.

November 5-én és 6-án pedig Felnőtt tartalom! címmel immár ötödik alkalommal tér vissza a Katonába a CSEKKOLD Cseh Színházi Fesztivál, melynek során a kortárs cseh színház legfontosabb produkciói lesznek láthatók.

2019 01 bezruci transky body vteriny 032 másolata
FUSS, TRANSZI, FUSS!

Két decemberi bemutatónk nyílt próbáját is ebben a hónapban tartjuk. A Teremtmények c. előadásét 12-án a Kamrában, Az Apák és fiúkét pedig 20-án a Katonában.

A teljes novemberi műsor itt látható:


A Katona József Színház fenntartja a jogot, hogy a járványhelyzet alakulásának függvényében egészségügyi szabályok betartásához kösse a színházlátogatást. Kérjük, hogy az előadások megtekintése előtt minden esetben tájékozódjanak az aktuális előírásokról honlapunkon, a Facebook-oldalon, vagy a Közönségszolgálati Irodában.

https://katona.jegymester.hu/