Fontos tudnivalók:
Az előadás a szinhaztv.com oldalon a végétől számított 24 órán át megtekinthető.
Az eszinhaz.hu oldalon jegyek legkésőbb az előadás kezdete előtt egy órával válthatók.

A színlapok és a jegyvásárlási lehetőség az alábbi linkeken érhető el:

Egy őrült naplója - november 12.: https://szinhaztv.com/eloadas/egy-orult-naploja
Bánk bán - november 23.: https://eszinhaz.hu/eloadasok/elo/bank-ban-202011231900
Jeanne d'Arc - december 10.: https://szinhaztv.com/eloadas/jeanne-darc

A most bejelentett három előadás csak az első lépés, a későbbiekben további elő közvetítéseket is tervezünk.

kulisszak mogott orult 2kulisszak mogott jeanne 2

A SzínházTV professzionális stábja a produkciókat hat kamerával, ULTRA HD (4K) minőségben közvetíti. Amennyiben aznap este nincs lehetőségük élőben megtekinteni a darabot, a meghirdetett előadás kezdési időpontjától számított 24 órán át még elérhetővé tesszük a produkciókat, így véletlenül sem maradnak le az előadásokról.

Fontos számunkra, hogy a határainkon túl élő nézőinkre is gondoljunk, ezért a közvetítéseket és az előadások elérhetőségét időzónákra bontjuk. Ennek köszönhetően New Yorktól Londonon át egészen Sydneyig, mindenhol helyi idő szerint este 19:00-órától másnap este 19 óráig lesz elérhető a tartalom.

A jegyvásárláshoz látogassanak el a www.szinhaztv.com-ra és regisztráljanak az oldalon. Ezt követően nyílik lehetőség a bankkártyás vásárlásra. Az előadás előtt mindössze be kell lépni a profiljukba és a főoldalon, valamint az előadás aloldalán is könnyen el fogják tudni érni az élő közvetítést.

A közvetítéseket előre és visszatekerni nem lehet, csak megállítani. Az online előadásokra váltott jegyeket a közvetítés megkezdése után 15 percig tudják felhasználni, ha lemaradtak róla, akkor az élő közvetítés után egy órával nyílik meg a lehetőségük annak pótlására. Erre azért van szükség, hogy véletlenül se használják fel a jegyeiket egy már megkezdett előadásra, és veszítsék el a lehetőségét annak, hogy lássák a produkciót.

Az élő közvetítések háziasszonya Kovács Patrícia lesz, aki végigkalauzolja Önöket a színházi estéken. Az előadások felvezetésében igyekszünk mindig olyan kiegészítő tartalmakat biztosítani, melyekből megismerhetik az adott előadás hátterét.

Ha bármilyen kérdés merülne fel az oldal működésével kapcsolatban keressék fel a GYIK oldalt, vagy írjanak az info@szinhaztv.com-ra.

További információ: www.szinhaztv.com

Kellemes időtöltést kívánunk! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Katona logo szines      image001