Októberben tartjuk a 2020/21-es évad első két bemutatóját: 9-én Shakespeare Othelloját Székely Kriszta rendezésében láthatják a nézők a nagyszínpadon, október 10-én pedig Nick Payne Hát, ha van is, én még nem találtam meg című darabjának premierjére kerül sor a Kamrában. Rendező: Máté Gábor. Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ, valamint a Katona József Színház közös programjaként valósul meg. Ehhez kapcsolódó fontos információ, hogy az utóbbi előadásra, a többitől eltérően a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál további programjainak bejelentését követően lehet jegyet váltani. Bővebb információ: https://cafebudapestfest.hu/

 

augusztus-szeptember:

Az évad első előadása augusztus 20-án Székely Kriszta rendezése, a Poppea megkoronázása lesz a nagyszínpadon, 26-án nyitjuk a Kamrát a Tarnóczi Jakab által színpadra állított Bánk bánnal, szeptember 2-án pedig az Egy komcsi nyanya vagyok c. előadás megy majd a Sufniban.

Egy örömhír azoknak, akik már régóta szerették volna megnézni Dömötör András rendezését, a Terrort, de nem kaptak rá jegyet; az előadás októbertől átkerül a Kamrából a nagyszínpadra! A a darab az új játszóhelyen első alkalommal október 18-án lesz látható.

október:
<

Az, hogy újranyitáskor milyen egészségügyi előírásokat látunk majd hasznosnak, nagyban múlik az elkövetkező hetek fejleményein: növekszik-e a vírusveszély, változik-e a nézők bizalma a rendezvényekkel szemben. Figyeljük a nyári szabadtéri színházak és a beltéri mozik működésének tapasztalatait. Szeretnénk a többi budapesti színházzal közös egészségügyi protokollt bevezetni, hogy nézőink egységes szabályok szerint látogathassák a színházakat.

katona szin

 

 

Utóbbi előadásra, a többitől eltérően a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál további programjainak bejelentését követően lehet jegyet váltani. Bővebb információ: https://cafebudapestfest.hu/