Kedves Nézőink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy - mivel az egészségügyi veszélyhelyzet megszüntetésére egyelőre nincs kilátás és az elmaradt előadások helyett belátható időn belül pótidőpontokat nem tudunk kijelölni - a március 12. utáni márciusi, áprilisi és májusi előadásokra megvásárolt jegyek visszaváltását biztosítjukErre irányuló szándékát kérjük, április 5-ig a szervezes@katonaszinhaz.hu címre küldött e-mailben jelezze, feltüntetve az alábbi információkat:

- jegyvásárló neve
- a jegyet online vagy jegypénztárban vásárolta
- online vásárlás esetén esetén a vásárlási azonosító

- jegy vonalkódjának számsora

A jegyek árának visszautalási folyamatát a beérkezett üzenetek feldolgozását követően megindítjuk, ennek átfutási ideje azonban akár egy hét is lehet, ez idő alatt türelmüket kérjük!

A 2019/2020-as évadra szóló ajándékutalványok beváltási határidejét 2020. november 20-ig meghosszabbítottuk. Az elmaradt vagy elmaradó előadásokra szóló foglalt jegyeket felszabadítottuk.

Köszönjük azoknak a Nézőiknek, akik a #nemváltomvissza kezdeményezéshez csatlakoznak és vissza nem váltott jegyük árával hozzájárulnak a Katona további működéséhez és a művészi munka folytatásához.

Sok megkeresés érkezett Nézőinktől, hogy adományok felajánlásával szeretnék a Katona fennmaradását támogatni. Ezt a Katona József Színház Alapítvány számlájára (számlaszám: 11706016-20725152) küldött utalással tudják megtenni. Segítő szándékukat nagyra értékeljük ebben a mindenki számára kihívásokkal teli időszakban!

A támogató üzeneteket szívből köszönjük és reméljük, mihamarabb újra találkozhatunk!