A november 10-re tervezett előadás ELMARAD! Helyette k2 Színház sorozatának ötödik része 2020. november 28-én este 7-kor látható majd a nagyszínpadon.

A màr megváltott jegyek érvényesek az előadás új időpontjára, vagy visszaválthatók. Kérjük a szervezes@katonaszinhaz.hu címen vagy a 06 1 317 4061-es telefonszámon november 18-ig jelezzék, hogy melyik lehetőséget kívánják igénybe venni.


cucli

Játsszák:
Gyöngy Zsuzsa
Borsányi Dániel
Bányai Kelemen Barna
Fekete Ernő

Vendégművész: Nagypál Gábor

Író/rendező:
Fábián Péter, Benkó Bence

Látványtervező(k):
Horváth Jenny, Szakács Ferenc

„Hírek nem rengetik meg a világot, csak az események. De mire hírt szerzünk róluk, már kész, vége, nem lehet rajtuk változtatni. A hírek csak felzaklatják a világot.” (Dürrenmatt: A nagy Romulus)

A k2 Színház az Ifjúsági Programja mellett decemberben elindítja HírHalász Programját is, melynek keretében havonta egy előadást hoz létre hírekből, elsőként a Stúdió K-ban.

A társulat író/rendezői éjszaka és hajnalban kiHalásszák az aznapi hírfolyam legizgalmasabb híreit, majd ezekből reggel tízre darabot írnak, napközben a k2 és a Katona József Színház színészei bepróbálják a hirtelen szült hír-drámát, délutánra felépül a díszlet, elkészülnek a jelmezek, hattól fényezés, héttől meg hadd szóljon. Rólunk. Nekünk. Egyszeri alkalommal, akkor és ott, itt és most. Híreken keresztül reflektálva a mai magyar valóságra, vagy arra, amit annak hiszünk.

A k2 Színház a HírHalász Programmal Halász Péter hírszínháza előtt is tiszteleg.