Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy áprilisi műsorunk már elérhető, jegyek pedig február 17. 11 órától vásárolhatók meg weboldalunkon és jegypénztárunkban.

Áprilisban két vendégszereplésre is utazik társulatunk; 3-án a debreceni Csokonai Színházban, a Deszka Fesztiválon játsszuk Máté Gábor rendezését, a Rozsdatemető 2.0-át. A kortárs magyar drámák seregszemléjét idén tizennegyedik alkalommal rendezik meg Debrecenben. Hónap végén, 25-én pedig Bocsárdi László rendező hazai közönsége előtt, a sepsiszentgyörgyi Tamási Áron Színházban mutatkozik be a Tartuffe. Az előadás a 29. Szent György napok egyik programjaként lesz látható.

pixlr
Fotó: Horváth Judit/Dömölky Dániel

Álrilis 18-án UNART címmel kerül sor a Behívó új bemutatójára 19:15-kor a Sufniban. A szúcs-bányatelepi fiatalok a Deutsches Theater ifjúsági klubjának partnereként hét színház fiataljaival dolgoznak együtt a programban.

Április 27-én pedig újra CUCLI! A K2 Színház HírHalász sorozatának 5. része szintén a Sufniban lesz látható.

Végezetül még egy jó hír: a Csak neked mondom 2. szériája is ettől a hónaptól kerül majd fel hetente a WMN Youtube-csatornájára. A Katona és a WMN közös videósorozatának újabb 10 adását januárban rögzítettük a Sufniban.