Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy márciusi műsorunk már elérhető, jegyek pedig január 15. 11 órától vásárolhatók meg weboldalunkon és jegypénztárunkban.

Rögtön a hónap eleje izgalmasan indul; március 1-jén 18 órától Foglalkozása: oknyomozó címmel tartunk beszélgetést a hazai oknyomozó újságírásról a K:antinban. A programot Az átnevelhetetlen c., Anna Politkovszkajaról szóló előadáshoz kapcsolódóan szervezzük. 

A beszélgetés résztvevői: Ács Dániel - 444.hu, Bódis András - válaszonline.hu, Dezső András - index.hu, Oroszi Babett - hvg.hu. Moderátor: Varró Szilvia.

Márciusban két bemutatóval is várjuk nézőinket: 6-án A császár c., Ryszard Kapuściński művei alapján készülő előadás premierjét tartjuk a Kamrában. Rendező: Zsámbéki Gábor. Ezt követően, március 7-én Monteverdi Poppea megkoronázása c. művének bemutatójára kerül sor a Katonában. Az előadást Székely Kriszta állítja színpadra.

A Színházi Dramaturgok Céhének szervezésében pedig március 20-án és 21-én tartunk konferenciát szeretett munkatársunk, Radnai Annamária emlékére az Előcsarnokban. Téma: a dramaturgia és a dramaturg változó helyzete a 21. században.

A hónapban két előadásunktól búcsúzunk; március 17-én a Bádogdob, 21-én pedig a Petra von Kant kerül le a repertoárunkról.