December 6-án, pénteken 14:30-kor az Előcsarnokban leplezzük le a 10 millió FA civil közösség alternatív karácsonyfa tervező pályázatának különdíjas alkotását, amely színházunk közreműködésével valósul meg.

Szeretettel várjuk pénteken a Katonában, legyen vendégünk egy bögre forralt borra és néhány szelet bejglire!

A rendezvényen elindítjuk jótékonysági aukciónkat is. Az újrahasznosítás jegyében, a Kamra falát korábban díszítő, előadásfotókból készült vászonképeket bocsátunk online árverésre, melyeket a rajtuk szereplő művészek aláírásukkal látnak el. Az aukción befolyó bevételt a 10 millió FA közösség szakmai segítségével iskolák, óvodák, egészségügyi intézmények udvarainak fásítására ajánljuk fel. A tavaszra időzített faültetés lebonyolításában a társulat tagjai is segítségünkre lesznek.

Katona Szinhaz Karacsony Fekvo

Az aukció a Vatera.hu támogatásával valósul meg, a képekre egy általuk létrehozott felületen lehet licitálni december 6. és 15. között. További információkért figyeljék honlapunkat és közösségi média felületeinket, a következő napokban folyamatosan közzétesszük a kalapács alá kerülő képeket és az árverés technikai részleteit!

Többek között erre A Platonov vászonképre is lehet majd licitálni: 
1024 768 max
A Platonov fotó: Horváth Judit

A Katona kiemelten fontosnak tartja, hogy minden lehetőséget megragadjon a klímaváltozás káros hatásainak csökkentésére. A városfásítási programok jelentősen javítják a lakosság és a következő generációk életminőségét, ezért a Katona a teljes összeget ennek elősegítésére fordítja.