Vegyél részt a Katona József Színház exkluzív teadélutánjain és ismerd meg Veiszer Alinda beszélgetőpartnereinek eddig ismeretlen arcát!


A soron következő találkozás: november 10., vasárnap, délután 3 óra - vendég: Bányai Kelemen Barna

Helyszín: K:antin Cashless Kávézó, Katona József Színház

A teadélutánra jegyek kizárólag a Mastercard Priceless Specials kedvezményprogram teljes jogú regisztrált tagjai számára elérhetők. Amennyiben Mastercard® vagy Maestro® kártyabirtokos vagy és még nem regisztráltál a Mastercard kedvezményprogramjába, most megteheted: kedvezmenyek.mastercard.hu. A regisztrációt követően bankkártyádat használva folyamatosan hűségpontokat ír jóvá számodra a Program (tranzakcióként 1 pontot), amely pontokat kedvezményes ajánlatokra tudod beváltani, többek között a Katona József Színház ajánlataira.

Jegyet vásárolni a katona.jegymester.hu oldalon, regisztrációt és bejelentkezést követően lehet.

A kedvezmenyek.mastercard.hu oldalon a kupon beváltását követően kapott kódot a katona.jegymester.hu weboldalon történő regisztráció/bejelentkezés után, a kosár felületén kell megadni, a jegyvásárlási lehetőség ekkor válik élessé. A beváltásról további információ a katonajozsefszinhaz.hu/mastercard oldalon érhető el.

Felejthetetlen - teadélután Veiszer Alindával és vendégeivel című sorozatunkban a Katona alkotói beszélnek felejthetetlen pillanatokról, találkozásokról és művészi alkotásokról.

AS Katona BanyaiKelemenBarna 20180611 0036

fotó: Süveg Áron

Az ajánlatnak a Mastercard kedvezményprogramban feltüntetett pontértéke 10. A jegy ára 1000 forint. Minden vendégünket egy csésze teára vendégül látjuk!