1link vajdaivilmos

<jake_smiles> elélveztél te is?
<bianca21> csak megváltozott a testsémám, drága wink
Smilesnak ez tetszik, ez a pengés cinizmus, Bianca úgy adja meg magát, hogy közben magát adja, jó nő, no, bár lehet, hogy férfi.
<jake_smiles> gyere hozzám feleségül
<bianca21> mér mennék?
<jake_smiles> szeretlek
<bianca21> nem is ismersz


Unottan évődnek, róják a kötelező kűrt, későre jár, Smilesban felötlik, hogy gyorsan, még ma éjjel össze kellene hozni egy IRL randevút, amelyben szerepelhetne egy mozgólépcső alja, egy gesztenyefás park, egy támlájavesztett pad, avar, még több avar, könny, kapualj, hajnali pára, hirtelen megváltás és két fél unikum, megtehetné. Megtehetné, hogy szép szóval kiédesgeti Biancát a 21 hüvelykes, full HD Synkmaster-ből, de hol, kérdi Smiles, hol találni manapság földszagú kapualjat, és ki venné magának a bátorságot, hogy beleálljon?

Jake Smiles, a hős online él, öl és szeret.
Jake Smiles, a szerző neve írói álnév, netes nyelven nickname.
1 link, a magyar irodalom első online regénye a közönségtől és a zsűritől egyaránt első díjat nyert a Magvető Kiadó és az Origó 2001-es pályázatán.

Előadja: Vajdai Vilmos | rendező: Bánki Gergely

Helyszín: Sufni
[időpontok és jegyvásárlás][előzetes]

Az előadás hossza: 85 perc


Írta: Jake Smiles, látvány: Karcis Gábor, jelmez:Oláh Tímea, dramaturg: Veress Anna, zene: Vranik Krisztián, SFX live: Erdélyi Gergely Greg, rendezőasszisztens: Varga Dorka, producer: Büki Dóra, produkciós vezető: Csató Zsófia, műszaki vezető: Éltető András

A Proton Színház előadása a Trafó Kortárs Művészetek Háza koprodukciójában.