Tájékoztatjuk nézőinket, hogy júniusi műsorunk ide kattintva már most elérhető, s a jegyek április 16-tól megvásárolhatók.

Tizenhat év után júniusban búcsúzunk a Top Dogs-tól: a Katona elmúlt két évtizedének egyik emblematikus előadása június 25-én látható utoljára. Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy a júniusi időpontokra kiemelt, 15.000 forintos helyár érvényes; a három előadás bevételéből az Ódry Árpád Művészotthon működését támogatjuk. Az intézmény célja, hogy az idős színházi, operai és művészeti dolgozók (üres férőhely esetén egyéb területről nyugdíjba vonulók) számára békés, nyugodt otthont, fizikai és egészségügyi ellátást, pszichés gondozást, célszerű és hasznos időtöltést, kikapcsolódást, foglalkozást biztosítani, szervezni, valamint a magányos, idős emberek számára a közösségi életet megteremteni.

Szintén a Kamrában június 1-én utolsó alkalommal játsszuk az Abigail buliját. Természetesen júniusban legutóbbi bemutatóink is több alkalommal műsorra kerülnek, így látható lesz az Ithaka és az Ürgék is.

Nagy örömmel jelentjük, hogy két előadásunk is szerepel a Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjában: A kaukázusi krétakör 7-én, a Berlin, Alexanderplatz pedig 13-án lesz látható.

Részletes júniusi műsorunk ide kattintva letölthető, a jegyvásárlás pedig április 16-án, 11 órakor indul weboldalunkon és jegypénztárunkban.