Izgalmas színházi élményt ígér április 8-án a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának vendégjátéka, a Kemping című előadás. „Zenés-táncos revü a fogyasztói társadalomról és a világ végéről szabad férfiak és nők előadásában, úszósapkában, napszemüvegben, hűtőtáskával, síléccel, biciklis-sisakban, és nordic-walk botokkal” - áll a produkció színlapján, mely Háy János Mélygarázs és Hozott lélek című műveinek felhasználásával készült, rendezője Pelsőczy Réka.

kemping 800
Kemping - Szabadkai Népszínház Magyar Társulata | fotó: Kovács Attila

Ahogyan a víz tükrözi az arcot című produkciójukkal visszatérő vendégünk a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely. „Előadásunk dokumentarista jellegű, amelyben a fiatalokat érintő társadalmi, szociális problémákat kutatjuk, így a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok és saját magunk történeteit szőttük színházi eseménnyé, folyamatosan keresve a magunkkal, nézőinkkel és az Istennel való találkozás lehetőségét” – olvasható az előadásról, mely április 27-én látható.

Áprilisban több előadásunkat angol felirattal játsszuk, bízunk abban, hogy ennek segítségével nézőink a Magyarországon élő vagy tartózkodó barátaik, munkatársaik számára is megmutathatják a Katonát. 17-én A két Korea újraegyesítése, 23-án a Nóra - karácsony Helmeréknél, 24-én pedig a Háztűznéző kerül így műsorra. A feliratok legjobban a 8-12. sorokból láthatók.

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy áprilisban két előadásunktól búcsúzunk: 15-én a Sirály, 30-án pedig az Emilia Galotti látható utoljára.

Részletes áprilisi műsorunk ide kattintva letölthető, a jegyvásárlás pedig február 15-én, 11 órakor indul weboldalunkon és jegypénztárunkban.