v f
Hírek, Aktualitások

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy az áprilisi műsorunkra szóló jegyek már február 15-től megvásárolhatók.

Izgalmas színházi élményt ígér április 8-án a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának vendégjátéka, a Kemping című előadás. „Zenés-táncos revü a fogyasztói társadalomról és a világ végéről szabad férfiak és nők előadásában, úszósapkában, napszemüvegben, hűtőtáskával, síléccel, biciklis-sisakban, és nordic-walk botokkal” - áll a produkció színlapján, mely Háy János Mélygarázs és Hozott lélek című műveinek felhasználásával készült, rendezője Pelsőczy Réka.

kemping 800
Kemping - Szabadkai Népszínház Magyar Társulata | fotó: Kovács Attila

Ahogyan a víz tükrözi az arcot című produkciójukkal visszatérő vendégünk a sepsiszentgyörgyi Osonó Színházműhely. „Előadásunk dokumentarista jellegű, amelyben a fiatalokat érintő társadalmi, szociális problémákat kutatjuk, így a magányos gyerekek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok és saját magunk történeteit szőttük színházi eseménnyé, folyamatosan keresve a magunkkal, nézőinkkel és az Istennel való találkozás lehetőségét” – olvasható az előadásról, mely április 27-én látható.

Áprilisban több előadásunkat angol felirattal játsszuk, bízunk abban, hogy ennek segítségével nézőink a Magyarországon élő vagy tartózkodó barátaik, munkatársaik számára is megmutathatják a Katonát. 17-én A két Korea újraegyesítése, 23-án a Nóra - karácsony Helmeréknél, 24-én pedig a Háztűznéző kerül így műsorra. A feliratok legjobban a 8-12. sorokból láthatók.

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy áprilisban két előadásunktól búcsúzunk: 15-én a Sirály, 30-án pedig az Emilia Galotti látható utoljára.

Részletes áprilisi műsorunk ide kattintva letölthető, a jegyvásárlás pedig február 15-én, 11 órakor indul weboldalunkon és jegypénztárunkban.

Hírlevél

 

AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Ajándékozzon kultúrát!

KÉRJÜK, SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓJA 1%-ÁNAK FELAJÁNLÁSÁVAL TÁMOGASSA SZÍNHÁZUNK MŰVÉSZI MUNKÁJÁT!
KATONA JÓZSEF SZÍNHÁZ NONPROFIT KFT.

ADÓSZÁM: 23395761-2-41

CSAPATJÁTÉKszucs hegy


PÁRTOLÓ, TÁMOGATÓ, MECÉNÁS

VÁSÁRLÁS ÉS BEJELENTKEZÉSVideók


TÖRÖK TAMARA - dramaturg, műfordító

Ithaka
Ürgék
Ürgék - nyílt próba
Ithaka - nyílt próba
Széljegy
Csehov: Pipogya nő - felolvassa: Zsámbéki Gábor
Miskin herceg
Berlin, Alexanderplatz nyílt próba
Balázs Krisztián a Sufni műszaki felelőse
Holt lelkek
Minden kombi cirkó, de nem minde cirkó bojler
Így készül az Ascher Tamás Háromszéken
Minden kombi cirkó.. - nyílt próba
Schőn Edina - K:önyv és Bolt
Gyerekhang program a Katonában
Szacsvay 70!
Háztűznéző
Munkavégzés során nem biztonságos
Radnai Annamária - dramaturg 

További videók