v f
Hírek, Aktualitások

December 17-én Pintér Béla Ascher Tamás Háromszéken című darabját mutatjuk be nagyszínpadunkon, december 19-én pedig Bognár Péter Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler című művének premierjére kerül sor a Kamrában. Rendező: Gothár Péter.

Pintér Béla: Ascher Tamás Háromszéken
Hogy mi történt volna, ha Ascher Tamás ellátogat Erdélybe valamikor a kilencvenes években színházi kurzust tartani? Mi lett volna, ha Bezerédi Zoltánnak lett volna egy használt Zastavája? És hogy megrendezte volna-e Máté Gábor a Három nővért, ha egy véletlen folytán valóban összetalálkozik az akkoriban még csak színész Pintér Bélával? Senki sem tudhatja. Csupán arra kaphatunk választ, hogyan képzelte el mindezt Pintér Béla 2017-ben, és hogyan meséli el társulatának néhány tagja, illetve a Katona színészeinek segítségével.

Szereplők:
Fekete Ernő, Keresztes Tamás, Bezerédi Zoltán, Jordán Adél, Takátsy Péter, Kovács Lehel, Szirtes Ági, Enyedi Éva, Rajkai Zoltán, Borbély Alexandra, Pálos Hanna, Thuróczy Szabolcs, Elek Ferenc, Friedenthal Zoltán, Dankó István, Pintér Béla

Díszlet: Khell Zsolt
Jelmez: Benedek Mari
Koreográfus: György Károly
Zene: Ökrös Csaba
Dramaturg: Enyedi Éva
Rendező: Pintér Béla

így készül:


Bognár Péter: Minden kombi cirkó, de nem minden cirkó bojler

"...hogyha helyszínelés közben a nyomozó hazatelefonál, és a felesége nem veszi fel a telefont, akkor az még nem gyanús, a feleség nyilván mosogat. Ha újra hazatelefonál, de megint üresen cseng a vonal, az már gyanús! Hogyan kell főzni a tyúkot? Ha akváriumot kért születésnapjára, akkor örül-e a gyerek a logikai fejlesztőnek? Mit csináljunk, ha nem? Az élet nehéz, legyünk mi a nehezebbek!"

Szereplők:

Sándor Kocsis Gergely
István Tasnádi Bence
Nikolett Rujder Vivien
Wágnerné Pelsőczy Réka
Detti Rezes Judit
Kati Pálmai Anna
Lajos Vajda Kristóf m.v.
Helyszínelő Botka Zoltán
Hangfelvételről közreműködik Hajdú B. István és Székely Dávid.

Díszlet:Gothár Péter
Jelmez: Tihanyi Ildi
Dramaturg: Morcsányi Géza
Fény: Pető József
Hang: With Tamás
Rendező: Gothár Péter

nyílt próba:

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben