v f
Hírek, Aktualitások

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy a februári műsorunkra szóló jegyek már december 15-től megvásárolhatók.

A Holt lelkek januári premierje után az év második hónapja sem telik el bemutató nélkül: február 15-én Takátsy Péter önálló estjét mutatjuk be, Dosztojevszkij A félkegyelmű című műve alapján, Miskin herceg címmel. "Schneider gyógyintézete. Svájc. Miskin herceg vissza-visszapillant életére a szanatóriumból. A tisztaság, a naivitás és a jóság ideái oldódnak fel a megromlott világ valóságában. Takátsy Péter monodrámája másképp tekint a klasszikusra, megelevenített figurái egyre árnyalják Miskin személyiségét, mind közelebb hozva Dosztojevszkij századokon átívelő hősét" – olvasható a produkció színlapján.

A korábbi teltházas előadások után ismét műsorra kerül az Össz-Hang: három író, Parti Nagy Lajos, Spiró György és Závada Pál olvassa fel írásait, három jazz muzsikus, Dés László, Dés András és Barcza Horváth József pedig zenével folytatja a felolvasásokat. Az előadás február 28-án látható.

hoherok katona 750
Hóhérok | fotó: Dömölky Dániel

Természetesen februárban is láthatók repertoárelőadásaink, így többek között a Hóhérok (február 13. és 19.), a Sirály (14. és 15.), a Borisz Godunov (17.), illetve a Minden jó, ha vége jó (21.).

Részletes februári műsorunk ide kattintva letölthető, a jegyvásárlás pedig december 15-én, 11 órakor indul weboldalunkon és jegypénztárunkban.

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben