v f
Hírek, Aktualitások

Folytatódik a szakmai eszmecsere május 31-én, a Sufniban. 

A soron következő beszélgetésen a Katona József Színház BEHÍVÓ – Színházpedagógiai Programjának előadása, a menekültkérdést boncolgató Kivonulás kerül majd a program középpontjába. (Az előadásban gimnazista és egyetemista fiatalok játszanak, a projekt vezetője Végh Ildikó.)
Az előadást előzetesen május 23-án és 24-én este 19:00 órai kezdettel lehet megtekinteni a Katona József Színházban (Sufni).
Jegyár: 1000 Ft
Az előadás megtekintéséhez előzetes bejelentkezés szükséges az edu@katonaszinhaz.hu címen.

A Szempontváltó 2017 januárjában indult színházi nevelési beszélgetés-sorozat.
Célja, hogy új lendületet adjon bizonyos szakmai diskurzusoknak, egyúttal elősegítse, hogy a résztvevők új szempontok mentén beszélgethessenek az előadásokról, terminológiáról, elemzési kérdésekről, stb. A Szempontváltó kiemelten kíván foglalkozni a szakírói-kritikai megközelítés lehetőségeivel és nehézségeivel, valamint azzal, hogy az egyes programok hol helyezkednek el a színházi/pedagógiai skálán.
Minden alkalommal egy-egy előadást, komplex színházi nevelési program kerül a moderált beszélgetés fókuszába, amelyet a Behívó vezetői szeretnének nyitottá, a kérdések és szempontok ütköztetésének hasznos fórumává tenni.

A Szempontváltó május 31-i eseménye 18:00-20:00 óra között lesz a Katona József Színház Sufnijában (1052 Bp., Petőfi S. u. 6.)
Minden érdeklődőt szeretettel várunk, a programra az edu@katonaszinhaz.hu címen tudnak regisztrálni.