v f
Hírek, Aktualitások

Székely Kriszta rendezése, a Nóra - karácsony Helmeréknél c. előadás került be a 2017-es Pécsi Országos Színházi Találkozó versenyprogramjába. A Keresztes Tamás által előadott Egy őrült naplója c. monodráma pedig versenyen kívül kapott meghívást a fesztiválra. Bodó Viktor rendezése június 16-án látható a Pécsi Nemzeti Színház Kamaraszínházában.

A Nóra - karácsony Helmeréknél című előadást június 10-én a Pécsi Nemzeti Színház Kamaraszínházában láthatja a közönség, 19 órakor. Szereplők: Ónodi Eszter, Fekete Ernő, Kocsis Gergely, Keresztes Tamás, Pelsőczy Réka. A darabról másnap, június 11-én 11 órától Lévai Balázs vezetésével tartanak szakmai beszélgetést, a Művészetek és Irodalom Házában. "Ónodi, Fekete, Kocsis, Pelsőczy, Keresztes: azért adtam címnek ezt a névsort, mert a Katonában karácsony előtt bemutatott Nóra-va­­riá­­ció, a Karácsony Helmeréknél tőlük és általuk rezegteti a plafont, és ezzel csöppnyivel sem kisebbítem – ellenkezőleg – Székely Kriszta rendező érdemét." (Csáki Judit 168 óra)

Az 2017-es POSZTon Keresztes Tamás monodrámája, az Egy őrült naplója is látható lesz június 16-án este 7 órától, szintén a Pécsi Nemzeti Színház Kamaraszínházában.

őrült

A POSZT további programjáról a fesztivál weboldalán található részletes információ.