v f
Hírek, Aktualitások

Tájékoztatjuk nézőinket, hogy áprilisi részletes programunk már elérhető, jegyet vásárolni pedig február 15-én 11 órától lehet pénztárunkban és weboldalunkon.

Április 9-én különleges programot ígér az Amadeus, a Szabadkai Népszínház Magyar Társulatának vendégjátéka. Peter Shaffer gyakran játszott darabjának szabadkai előadása a művészi tehetség ördögi és isteni vonásait helyezi ellenpólusba: kicsinyesség és nagyvonalúság, félelem és bátorság, középszer és kiválóság egymásnak feszülése a darab, és annak fejtegetése, hogy legtöbbször miért a rossz diadalmaskodik bennünk és a világban.

kurazsimama 660
Kurázsi mama és gyermekei | fotó: Szilágyi Lenke

Áprilisban három előadásunktól búcsúzunk: 3-án a Così fan tutte, 22-én a Kurázsi mama és gyermekei, 30-án pedig az Illaberek látható utoljára. Kerek előadásszámhoz érkezett egyik leghosszabb ideje futó és legnépszerűbb előadásunk, a Top Dogs, mely április 11-én már 400. alkalommal látható a Katonában.

Részletes áprilisi programunk ide kattintva letölthető, a jegyértékesítés pedig február 15-én 11 órakor indul weboldalunkon és pénztárunkban.

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben