v f
Hírek, Aktualitások

Felhívjuk nézőink figyelmét, hogy az év végi időszakban a Ferenciek tere környékén megnövekedett forgalomra és fokozott parkolási nehézségekre lehet számítani.

Mivel előadásainkra későn érkezőket nem áll módunkban beengedni, kérjük, tekintettel az esetleges torlódásokra, dugókra, a szokásosnál hosszabb menetidővel tervezzenek, amikor a Katonába indulnak!

2017 novemberétől felújítási munkák miatt a 3-as metró nem közlekedik a Lehel tér-Újpest központ szakaszon. Hétköznap 20:30 után, hétvégén pedig egész nap metrópótló busz közlekedik a teljes vonalon. Az M3 pótlóbusz megállója a Ferenciek teréhez legközelebb az Astorián, illetve a Kálvin téren található. Aktuális információk a BKK weboldalán: http://bkk.hu/m3felujitas/

Különösen a decemberi időszakban javasoljuk, hogy autó helyett válasszák a közösségi közlekedést (többek közt M1 és M2 metró a Deák térig vagy az Astoriáig, M3 metró, 7-es buszcsalád, 5-ös, 8-as és 112-es busz, 2-es villamos), illetve ha mégis autóval érkeznek és a környező utcákban nem találnak helyet, az alábbi közeli parkolóházak használatát.

A Petőfi Sándor utca Kossuth Lajos utca felé eső részét hosszabb időre lezárták, így a Petőfi Sándor utcába a Városház utcán keresztül lehet behajtani.


Parkolók, parkolóházak a Ferenciek tere környékén


- Franklin Ház (Reáltanoda u. 5., a Kamrától 1, a Katonától 3 percre. Pártoló tagjaink számára kedvezménnyel)
- Parkolóház az Aranykéz utcában (Aranykéz u. 4-6.)
- Pollack Mihály téri mélygarázs (megközelíthető a Baross utca-Szentkirályi utca vagy Ülllői út-Szentkirályi utca útvonalon)
- Astoria parkoló az ELTE tömbje és az East-West Center között (bejárat a Kiskörútról)

Oldalunk cookie-kat használ az optimális működés érdekében.
Adatvédelmi tájékoztató Rendben